Już jestem! Wracam ze zdwojoną siłą, bo ostatnio mnie tu trochę nie było. Na śniadanie smoothie bowl, proste, szybkie i pyyyszne :) z domowym musli i płatkami migdałów.
P.S. 18 kwietnia i śnieżyca w górach?! Zawsze spoko :D
1 małe awokado
kilka truskawek
2-3 daktyle (wcześniej namoczone)
1 łyżeczka soku z cytryny
Wszystkie składniki razem zmiksować i podawać z ulubionymi dodatkami.
Ale pychota. Muszę koniecznie połączyć awokado z truskawkami, bo coś mi mówi, że to super duet. :)
OdpowiedzUsuńŚnieżyca? Nie zdziwiłabym się, gdyby nawet u mnie w Poznaniu się przydarzyła. Co to się dzieje z tą pogodą?
Truskawki z awokado? Na to bym nie wpadała, ale wygląda pysznie :)
OdpowiedzUsuńAwokado i truskawka? Odważnie, ale może truskawki jakoś przełamują ten smak... :D
OdpowiedzUsuńAle mnie zaciekawiłaś tym połączeniem! Koniecznie wypróbuję :)
OdpowiedzUsuńSmacznie :)
OdpowiedzUsuńPogoda zaskakuje... :( Ale za to smoothie iście wiosenne!
OdpowiedzUsuń18 kwietnia, nawet w Bieszczadach była śnieżyca... Ale już nic po tym śniegu, tutaj nie ma :D
OdpowiedzUsuńBardzo ciekawe to połączenie. ;) i jeszcze to musli! <3
OdpowiedzUsuńA pogoda- no cóż, w końcu mamy kwiecień plecień.. ;)
Idealne śniadanko na dobre rozpoczęcie tygodnia :)
OdpowiedzUsuń