W ogóle nie myślałam, że będę ją dodawać, ale wyszła tak pyszna, że musiałam!
3 łyżki płatków owsianych górskich
pół małego serka homogenizowanego naturalnego
pół banana
pół jabłka
pół łyżeczki cynamonu
białko jajka
Wymieszać płatki i serek, dodać odrobinę wody, wstawić do lodówki na noc. Rano pokroić jabłko i banana i dodać razem z cynamonem. Białko ubić i wszystko razem delikatnie wymieszać.
Piec 20 minut w 180 stopniach.
ale pysznie się prezentuje!
OdpowiedzUsuńaż nabrałam na nią ochotę :)
dodaję do mojej listy do zrobienia :D
OdpowiedzUsuńNieco jesienna, ale owsianka w każdej wersji jest dobra :)
OdpowiedzUsuńJak pieczona to juz ją uwielbiam!
OdpowiedzUsuńpieczona najlepsza :)
OdpowiedzUsuń