czwartek, 4 grudnia 2014

134# kasza owsiana





Kasza owsiana z bananem

4 łyżki kaszy owsianej
szklanka mleka
 rozgnieciony banan
szuszona żurwina, orzechy do podania

Kaszę wrzucamy do rondelka i zalewamy mlekiem. Dodajemy banana. Gotujemy ok. 7 minut, Podajemy od razu. 



9 komentarzy:

  1. Oj zjadłabym teraz taką cieplutką kaszę :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jestem taka ciekawa smaku tej kaszy! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Bananowa klasyka zawsze smakuje najlepiej :)

    OdpowiedzUsuń
  4. nie było mi dane spróbować kaszy owsianej, ale jestem pewna, że jest równie pyszna jak płatki :3

    OdpowiedzUsuń
  5. Takie proste, ale wygląda przesmacznie!

    OdpowiedzUsuń
  6. śniadanie, które daje energię! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. nigdy nie jadłam kaszy owsianej, ale wierzę, że musi byc pyszna! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Jestem ciekawa tej kaszy! ;) Chyba mam podobną miseczkę... :D

    OdpowiedzUsuń