czwartek, 29 stycznia 2015

176# tosty z ricottą, bananem i syropem daktylowym




Dzisiaj bardzo proste pyszności! Tosty pełnoziarniste, podpieczone w piekarniku, podane z ricottą, bananem, syropem daktylowym i prażonymi pestkami dyni/słonecznika. Do tego świeżo wyciskany sok :)



sok: pomarańcza, grejpfrut, jabłko


5 komentarzy:

  1. Jak upiec takie tosty?

    OdpowiedzUsuń
  2. Wrzuciuc do piekarnika na blaszke na kilka minut, okolo 200 stopni, az sie zarumienia

    OdpowiedzUsuń
  3. Niby takie proste, a jakie genialne :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nice post. I used to be checking constantly this blog and I'm impressed!

    Very useful info specially the remaining phase :) I maintain such information much.
    I was looking for this certain information for a long time.
    Thank you and best of luck.

    Also visit my web page; kitchen renovation ideas ()

    OdpowiedzUsuń