Dzisiaj bardzo proste pyszności! Tosty pełnoziarniste, podpieczone w piekarniku, podane z ricottą, bananem, syropem daktylowym i prażonymi pestkami dyni/słonecznika. Do tego świeżo wyciskany sok :)
Nice post. I used to be checking constantly this blog and I'm impressed!
Very useful info specially the remaining phase :) I maintain such information much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and best of luck.
Also visit my web page; kitchen renovation ideas ()
Jak upiec takie tosty?
OdpowiedzUsuńWrzuciuc do piekarnika na blaszke na kilka minut, okolo 200 stopni, az sie zarumienia
OdpowiedzUsuńNiby takie proste, a jakie genialne :)
OdpowiedzUsuńPyszności!
OdpowiedzUsuńNice post. I used to be checking constantly this blog and I'm impressed!
OdpowiedzUsuńVery useful info specially the remaining phase :) I maintain such information much.
I was looking for this certain information for a long time.
Thank you and best of luck.
Also visit my web page; kitchen renovation ideas ()